Recordeu Sarah Palin? Aquella política nord-americana que no sabia que Àfrica era un continent o que deia saber molt de política internacional perquè des de la finestra de la seva cuina es veia Rússia? Doncs ara s’ha estrenat com a presentadora de televisió!

La FOX (qui, sinó?) li ha encarregat la presentació d’un programa titulat Real American Stories. La primera entrega es va estrenar fa uns dies amb una audiència de dos milions d’americans. Em sembla que ni la cadena, ni ella mateixa estan gaire contents de la rebuda. Les crítiques de la premsa tampoc han estat gaire bones. Molts dels mitjans escrits destaquen que es nota molt que llegeix el teleprompter. En el seu cas, jo diria que això no és un defecte, sinó una virtut: coneixent les seves proverbials ficades de pota, és molt millor que es cenyeixi al guió establert!

Tampoc han tingut cap empatx en utilitzar reportatges antics per al programa, fent veure que era ella qui entrevistava els protagonistes de les històries reals americanes. Una de les víctimes d’aquest procedir ha estat un conegut rapero, LL Cool J, que ha fet saber via twitter que no havia donat cap consentiment per a que fessin servir imatges seves de fa més de dos anys. Però ja se sap que els raperos no son gaire “real americans”. Acostumen a ser hispans i negres, donats a les drogues i el sexe, però no al rock’n roll. Però no us amoïneu, la cadena ja ha dit que traurà el reportatge del rapero, tot desitjant-li la millor sort en la seva “incipient” (no se ben bé com traduir fledgling) carrera professional.

Hem sembla que he llegit per algun lloc que la FOX li paga a la Palin un milió i mig per programa. Espero que ho comptabilitzin com aportació a la futura campanya electoral de la senyora, perquè dos milions d’audiència no justifiquen aquests honoraris. A veure si resulta que ja no la suporten ni els del Tea Party!

Jo li proposaria que el proper programa que munti sigui un strep tease. Molt decorós, és clar, ja sabem que és conservadora… Però estic segur que aconseguiria més audiència; en definitiva  un espectacle d’aquesta mena sempre és més transversal. I d’experiència no n’hi deu faltar: havia estat Miss Alaska.

No se que te aquesta dona…

Anuncis